11 april 2007

Länktågetutmaningen

Men alltså.

Nu har jag suttit och studerat det där länktåget alla pratar om, och eftersom både MrsMalinski och Vicke har lagt till mig (Tack, goa vänner!) så tänkte jag inte vara sämre än att jag skulle hänga med på tåget.

Men alltså. (igen)

När jag kikade runt lite bland andra bloggar, såg jag att det finns några olika versioner på vift. Där finns ju fler namn och på olika platser. Får man byta vagn så där hursomhelst? ;-)

Then again, I´m blond. Och förmodligen dummare än tåget.
Så jag ger nog upp. Kan man hoppa av vid någon station, månntro?

"Nästa: Långbortistan"

Visst är det förresten lite roligt att det låter som "Nyponstigen" när konduktören frågar "Nypåstigna?"
Eller är det bara jag?

Antagligen.

***

26 kommentarer:

Anonym sa...

Deppa inte Blondi, tänk på mig som inte ens får åka med på tåget... Jag cyklar bredvid med min gamla lösenordsskyddande blogg;-)

Är man hemlig så är man *ss* Men du får gärna hoppa på min tandemhoj om du vill, skulle behöva lite hjälp i uppförsbackarna...

Trevlig kväll!

Anna sa...

Mams: Jag hade velat lägga till dig i tåget, men så är du ju lösenordsskyddad som sagt... Men okej, jag hoppar på. Låt oss trampa oss upp för backarna! :-)

Kram!

Anonym sa...

Vi "avhoppare" kan väl träffas på nån nedlagd station?

Jo, det är BARA du som tycker att Nyponstigen är kul ;)

Malin sa...

Haha...du är väl den absolut skönaste!! Du antog utmaningen på ett helt annat men eget sätt. Det gillar jag!! Hoppas bara att du inte hoppat av på någon avlägsen station så du inte hittar hem igen :)

Anonym sa...

Måste hålla med Malin sitter här med ett stort leende på läpparna. Gillar ditt egna sätt att anta utmaningen på:)

Anonym sa...

Du är skön du Anna *ler stort*!

Anonym sa...

Jag tror jag hänger med på ert tåg..Sara var gullig och utmanade mig, men jag har verkligen kollat och det finns inte någon att lägga till listan, i alla fall av de jag brukar läsa. Så det kändes väldigt bra att läsa ditt inlägg :)

Sov gott!

Madicken sa...

Hm, som tonåring klev jag på ett tåg o möötes av konduktören som sa, tyckte jag: Nyponstigen? Nä, sa jag förvånat. Han frågar igen, NÄ (varför undrar han var jag bor??)Till sist säger han - Men du steg ju på tåget nyss!!! -Öööh, JAHA, sen sjönk jag genom golvet...

Anonym sa...

*fniss* Nyponstigen, så roligt.. Vi har alldeles för välartikulerade tågkonduktörer här... trist. Men jag ska hålla mina öron öppna efter en lika rolig som din =)

Anonym sa...

Haha! Jag har ramlat av tror jag ... hoppade nog på ett tåg som bara kom till Hallsberg. Eller nåt ;)

Anonym sa...

Jag tycker också Nyponstigen är görkul! Ang. tåget så blir det ju olika listor i och med att det delas på tre varje gång någon lägger till tre nya. De enda som äalltid är med är de som startade det, som en pyramid, helt enkelt. Blogging goes pyramiding. (och jag som varit engelska lärare....) Trevlig helg!

Victoria sa...

Hej,
Kom hit via bloggtåget och fastnade direkt för dina fina bilder!! En ny favorit, helt klart.
Hälsningar Victoria

Anonym sa...

Nu är det fredag, maken sitter väl vid nåt spelbord i Las Vegas och spelar, själv sitter jag i min ensamhet framför datorn....

Moahahaha! Luras bara, har det hur bra som helst! Solen skiner, det är varmt ute och jag just korkat upp ett glas vin som jag vinglat runt med i trädgården - och allt luktar såååå gott!!! Ha nu en underbar helg Anna!

A sa...

Hehe jag tycker detsamma om tåget, det verkar vara många olika linjer, snurrigt värre! Hehe, nyponstigen, så låter det inte här nere, påååååstigen! ;)

Anonym sa...

Eftersom man skickar vidare till tre olika personer blir det också olika versioner av länktåg. Jag har sett olika tåg och som har olika längd.

Anonym sa...

Kanske lika bra att vi stod över?
http://mj.barczyk.se/blog/1745/farligt-att-vara-med-i-%e2%80%9dlanktaget%e2%80%9d

Anna sa...

Ja, hörrni, snacka om att man inte har velat sitta framför datorn särskilt länge (än mindre hoppa på tåg), när det är så här underbart fint väder ute. Jag bara njuter av denna helg!
Hoppas ni gör det med!

Anonym sa...

Dina fotografier är otroligt vackra och jag är grymt avundsjuk på din talang!

Anonym sa...

Varför syns inte min bloggadress i förra inlägget? Skandal =)

Det Mörka Hotet sa...

Jag kommer ju från Långtbortistan - vänta, Pakistan var det ju...ha, ha!


Samuel

Anna sa...

Maria: Jag vet, ibland syns inte adressen, och jag fattar inte varför. Vad har du för bloggadress då? Tack för din snälla kommentar!

Samuel: Hahaha! :-)

Anonym sa...

Nu måste jag åka tåg bara för att få höra ;)

Anonym sa...

http://mj.barczyk.se/blog/1745/farligt-att-vara-med-i-%e2%80%9dlanktaget%e2%80%9d

Du kanske ska kolla denna länken, apropå "länktåget"

Anna sa...

Hannele: Japp, det måste du ;-) Ta dock inte länktåget.

Axelina: Jo, jag såg det, och är glad att jag stod kvar på perrongen i Långtbortistan.

Anonym sa...

hihi nyponstigen... det har jag aldrig tänkt på... men de kanske e för att jag går på i värmland och konduktören råkar var värmlänning eller nå't... nyyy-pååå-stiigna (tänk en karlsá-bo) :D

Anna sa...

Pernilla: Hahaha, jag kan verkligen höra hur det kan låta. :-)