04 januari 2007

Halt!

Jag hade gärna börjat detta år med en rivstart här på bloggen, men jag är sjuk. Ligger ner i soffan och kurerar mig. Jag dras inte bara med ont i huvudet och halsen, utan även med hälta!

Det var häromdagen som jag i godan ro stod och samtalade med en hundägare, medan våra hundar roade sig runt omkring oss. Plötsligt fälls jag åt sidan och skriker högt. Jag hade inte sett hur Ester i full karriär tumlat med all sin kraft emot mig. Smällen sker alltså från sidan av knät, så att benen liksom viks i en mycket konstig vinkel. En vinkel man alltså inte är särskilt van vid.

Trodde först att nu är det kört. Att mina börjatränaplaner gått i stöpet. Att kryckor måste användas. Men jag reste mig upp och kunde i allafall halta hemåt.

Och nu känns det liiite bättre när jag går. Så jag antar att det inte är något allvarligt. Men bara så ni vet. Jag är här och läser emellanåt hos er, men är rätt dålig med att kommentera.

But I´ll be back.

***

11 kommentarer:

Vicke sa...

Krya på dig kramar skickar jag här till dig Anna:)

Snäckan sa...

Trist början på nya året. Vi får hoppas på en bättre fortsättning helt enkelt. Krya på dig. Kram

malin sa...

Stackare! Vila upp dig nu så att du kurerar dig. Förresten har väl itne året riktigt börjat ännu...iaf inte mitt ;) Jag tar tag i mitt nya år nästa vecka :) Krya-på-dig-kramar!

Anna sa...

Vicke, Snäckan, Malin: Tar tacksamt emot kramarna! Bra idé att börja nya året nästa vecka, Malin. :-)

mams sa...

Så då är det sant!? Ja, det som min sambo säger...att det är farligt med hund;-)

Krya på dig!
Kram Mams

Linda sa...

Krya på dig!

L8 sa...

Usch då, ingen rolig början på året alls:-( Krya nu på dig, så väntar vi här tills du är tillbaka!

Anna sa...

Mams: Ja! Det är hur farligt som helst!!! ;-) Tack!

Linda: Tack! Ska jobba på det.

L8: Snällt av dig att vänta. :-) Kommer snart!

saravillfara sa...

Been there, done that!
Aj, aj, det kan ju gå precis hur illa som helst, du hade kanske tur i oturen trots allt?
Hoppas du snart piggar på dig, vill ju varken att du ska ha ont, eller vara ifrån bloggen alltför länge... :)

Anna sa...

Sara: Så du vet? Man måste verkligen vara beredd och parera med benen, och inte stå lugnt och prata så som jag gjorde. Vilken kraft de har, retrievrarna. Ja, jag hade tur, det gör inte så ont längre. *puh*

Anonym sa...

A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區,情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風