31 december 2006

Gott slut!


Så var det dags. Att byta år.

Tjugohundrasju. Munnen måste formas till en pussmun när man uttalar det nya året.

Tjuguhundraschuuuuuu...uu...

Jag tyckte bra om tjugohundrasex.

Vintern var vit och fin, men mycket segdragen. Sommaren var gudomligt varm och skön. Trädgården kryllade av barn. Färg- och mönsterutmaningar antogs, projekt studio sattes igång. Spökvandring med familjen i Gamla Stan och lovely semestervecka i Dalarna. Jag fotade fantastiska hus och åt kräftor på lyxiga Ingarö. Det målades galna mönster på väggarna och visitkort utformades. Vi åkte till Thassos i september. Apelsiner, och åter apelsiner, bakades i ugn. Jag fick plåta ett reportage i Cosas och förförde min man på hotell. Jag släppte in ett gäng människor via bloggen, in i vårt hus. Vågade visa bilder på hur jag bor. Julkortsutmaning antogs.

Jag har varit kreativ detta år. Man är nästan lite rädd att nästa år inte ska bli lika bra.

Ikväll äter vi nyårssupé här hemma med goda vänner. Nu vill jag bara önska alla mina nya vänner som jag fått äran att lära känna här på bloggen,

Ett Riktigt Gott Nytt År!

Vi ses nästa år!

17 kommentarer:

Helena sa...

Klart det nya tjugohundrasjuuu kommer att bli bra det med! Kanske till och med bättre!? Även om -sex är trevligt så är sju ett turtal..;-)
Det är så roligt att titta på dina bilder och jag önskar nog att jag kunde bli lite mer aktiv på min blogg... Men, det är ju snart nytt år ...och då!
Kram kram!

Anna sa...

Helena: Vi får hoppas det! Japp, nytt år, och nya tag! Ser fram emot att få se mer av din blogg då.

Kram och gott nytt år!

cleo sa...

Gott nytt bästa året någonsin!

Anna sa...

Hallå där!!?! Nästa år ska vi vara än mer kreativa!! Då är det gasen i botten. ;) Önskar dig ett riktigt trevligt gott slut och Ett underbart Gott nytt år!!
blandblommoroblad

Vera sa...

En önskan om ett Gott Nytt År till dig och din familj!

Johanna sa...

Jag har lite svårt för att säga sju utan att dialekten avslöjar var jag kommer ifrån, men annars kan väl ett nytt år bara innebära positiva saker...
önskar dig ett fantastiskt nytt år!

saravillfara sa...

Hoppas supén var en trevlig sådan, och att skallevärken börjat klinga av snart... nu är det ju ändå kväll :)
Eller du tillhör kanske den skötsamma typen, som alltid sköter sig snyggt, och aldrig behöver lida av otrevliga efterverkningar dagen efter?
Kram på dig!

Vicke sa...

Hoppas nyårsafton var trevlig och supén smakade utsökt!
Vilken fin sammanfattning du gjort på det gamla året både i text och bild:)
Klart du kommer att vara lika kreativ som förra året till och med kreativare som egenföretagare:D
Nytt år kramar till dig

Emma sa...

Gott Nytt År till dig med! Du behöver inte oroa dig. Du är kreativ och kommer att vara det även 2007. Det är alltid lika roligt att läsa bloggen du skriver och se dina vackra bilder!
Kram till dig!

mams sa...

Och då får jag säga God fortsättning till dig och din familj allra finaste Anna!

Kram Mams

L8 sa...

Önskar dig ett Gott Nytt 2007, som vi alla hoppas ska bli ett riktigt bra år! Är glad att jag hittat din blogg, och hoppas du kommer att fortsätta med den lika inspirerande som den varit hittills!

Anna sa...

Cleo: Ja! Låt oss hoppas på det. :-) God fortsättning, Pethra! Kram!

Anna: Yes, coach! ;-) Här var det peppning på högsta nivå. God fortsättning!

Vera: Tack detsamma! :-)

Johanna: Aha? Vilken dialekt kan det vara? Önskar dig detsamma!

Sara: Middagen var välsmakande och trevlig på alla sätt. Och huvudvärken satt i hela den långa dagen efter in på kvällen. Precis som det ska vara...;-)
Konstigt, eftersom jag är den skötsamma typen. Jaaahahahaarå...Japp. Sån är jag. *försöker övertyga dig* ;-)

Vicke: Det var rasande trevligt. Och gott. Tack, jag var ju bara tvungen att slänga ihop nåt innan året var slut, så här satt jag och klippte och klistrade, fast jag inte hade tid egentligen. Gästerna skulle ju snart dyka upp! Men det är ju lite kul för min egen skull att göra en sammanfattning av året.

God fortsättning, Vicke!

Emma: Det är dock lätt att få lite prestationsångest inför ett nytt år, tycker jag. Just nu känner jag mig bara matt, och undrar stilla hur jag någonsin ska bli kreativ igen. Bäst jag lägger mig och vilar en stund. :-) Blir glad över dina ord och hoppas att du kommer tillbaka igen. Kram!

Mams: Åh, detsamma, Mams! Nu håller vi tummarna för kommande händelse i ert liv. Kram!

L8: Ja, vi får hoppas att det blir lika bra, eller bättre till och med.

Det är när jag får sådana fina kommentarer som din, som jag blir peppad att fortsätta blogga. Tack!

Saga sa...

Vad kul att läsa om ditt 2006, minnas och titta på alla fina bilder..igen!! Du är ju den bäste fotografen här i bloggvärlden, och det blir spännande att följa med dig även detta år, följa bakom dig där du går med kameran i högra handen. Jag tittar, läser och njuuuter!!
Kram på dig Anna!

anneli sa...

Det är klart att 07 blir lika bra (minst)!! Vilket fint inlägg Anna, tänk, jag kommer ihåg vartenda inlägg nu när du gör en resumé över året som gått! Jag vill verkligen tacka dig för att jag fått ta del av ditt liv, ditt hem och dina fantastiska fotografier.
Jag hoppas verkligen att våra arbetsvägar korsas flera gånger under 2007. Gott Nytt År, stumpan!

Anna sa...

Saga: Sitter här och rodnar när du skriver så snällt om mig. Det ska bli spännande även för mig att följa med på din resa detta år. För du måste ju bara fortsätta skriva och dela med dig av din lycka! Kram!

Anneli: Det var kul att blicka tillbaka lite på mitt år, och se att det faktiskt har varit rätt så lekfullt. Och grädden på moset var ju reportaget vi gjorde för Cosas, och att få jobba med dig igen vore verkligen KALAS! God fortsättning! Kram!

Malin sa...

God Fortsättning! Fin sammanfattning av året som gått! Såklart att detta år ska bli bra! ;) Ser fram emot mååånga fina foton av dig detta år!

Johanna sa...

Jag är boråsare men med en nuförtiden ganska slipad dialekt men just ordet sju tenderar att avslöja mitt ursprung...