30 augusti 2007

En helt vanlig dag på jobbet

Får man se bilden nu? Åhhh, nej, ta en annan! - DEN är bra. Nej, inte den, där ser jag helt knäpp ut! Men taaa nån gång! Åh nej, jag blinkade! Kan man komma fram och titta på bilden nu? LOVA att du tar den där bilden? Guuu, vad du är snäll! Neeej, vad fuuuul jag ser ut! Ta en till! Får man sitta hur man vill? Måste man skriva målsman? Vad betyder DVD-katalog? Hörru, fröken (?), kryssar man i allt eller? Läraren: Vi har lite bråttom, vi ska ut och grilla korv, förresten, vad har du för kamera? Vad är det för objektiv? VA? Ska långa sitta?? Snälla, kan inte jag få stå bredvid henne?

Jag går och lägger mig nu. Klockan är ju ändå 20:13.

*gäspar och ställer klockan på 04.00*

***

(PS. Jag har gått ner två kilo. )

12 kommentarer:

Bodil sa...

Ha, ha. Jag märker att du sätts på prov vad avser tålamod. Kram, kram

Emma sa...

Du har alltid så fina bilder på din sida! Har du något knep för att göra dem större i blogger. Mina blir alltid så små tycker jag och drar jag i dem blir de suddiga... Ha en bra helg! Kram

saravillfara sa...

*ler stort*
Skönt att få ett livstecken från dig, hör att du har fullt upp. Verkar vara en utmaning av stora mått ditt nya jobb... :)
Sköt om dig, lite ledig emellanåt hoppas jag du hinner vara också. Kram från mig!

Nilla sa...

Fullt upp förstår jag!
Ha en skön helg.

scrolla sa...

Haha. Jag nickar instämmande. Jag är inne på min fjärde säsong och vet PREEEECIS vad du pratar om. Lovar att man är mer än slut när säsongen är över och man tänker aaaaaldrig mer. Men lycka till! :)

Anna sa...

Bodil: Att jag gör! My God! Tur att jag är så snäll ändå. :-)

Emma: Tack! Ja, det har jag. Maila mig (jag hittade ingen adress till dig) så ska jag förklara hur jag gör. Tack detsamma!

Saravillfara: :-) Det är tur att det bara rör sig om några veckor om året... För det är otroligt utmanande. Men också roligt, får jag väl tillstå, då jag faktiskt får stå bakom kameran och plåta! Dessutom börjar jag blir fenomenalt bra på att organisera och ge order. ;-) (Blir ibland i hemlighet förvånad över att de lyder lilla mig)
Kram och trevlig helg!

Nilla: Mmm... Det kan man lugnt säga. :-) En skön helg önskar jag dig med!

Scrolla: Aha! Du med? :-) Fascinerande att man verkar vilja göra detta säsong efter säsong, trots allt. Men jag antar att man blir varm i kläderna snart, och pallar med mer.
Samtidigt är det ju roligt också. För att inte tala om spännande, då jag på kort tid varit uppe på taket två gånger, för att ta en "helikopterbild" på eleverna...
(tur man är försäkrad)

organic-lizzi sa...

Ha..ha.. Her må du bare skjære i gjennom:-)
Jobbet som sminkør før,og en kveld sa programlederen at det var greit jeg vanligvis spiste hvitløk til middag,men var det ikke litt mye i dag?Jeg sa jeg hadde gjordt det bevisst fordi jeg skulle sminke 16 damer som aldri hadde vært på tv før på 1 1/2 time. Før de kjente lukten lurte de fælt på om "kanskje litt sånn..og sånn..og kankje jeg kler sånn!!Et pust og de var ute av stolen,og vi holdt tidsskjema til direktesending:-)

Hemmarikets Charlotte sa...

Åhåjaja vad roligt att det går bra för dig. Du kommer att lära dig hur mycket som helst. Kram

mams sa...

Haha! Ja, herregud du är duktig du! På fredag är det dax för grabbarna och jag är mest nervös för att mellansonen ska göras sitt nya fototrix dvs. kaninöron (du vet, v-tecknet), men visst tar ni dom i öronen då?! ;-)

Kram Mams

anneli sa...

Hihi, jag kan riktigt se (och höra) det hela framför mig. Men en sak: Humor räcker långt!
.
.
.
(varför går jag inte ner i vikt, jag stressar ju också som tusan.....grrrr)

Anonym sa...

Jag kan tänka mig hur det kan låta mitt i ett kaos när man ska fota elevfoton... Du gör det bra och det blir garanterat jätte fina foton också !

Kram Kram
Carina

rubinum sa...

Vilken härlig blogg du har, fina bilder...


Rubinum