17 februari 2007

Talking to me?

(Montage: Anna Evenius)

Frilansande fotograf.

Det är ju vad jag hoppas får vara i stor utsträckning snart. Jobbar halvtid just nu, med något som inte alls har med min ambition att göra. Halvtid är bra. Om man vill få tid och energi över till eventuella uppdrag som förhoppningsvis kommer i min väg.

Men åh, vad jag behöver ett annat halvtidsjobb, alternativt heltidsjobb med möjlighet att plåta. Något med bild. För jag kan bild. Och jag vill bli ännu bättre.

*fortsätter att lusläsa arbetsmarknaden och hoppas på sådana här finfina rubriker*
***

15 kommentarer:

anneli sa...

Självklart är det riktat till dig!! :)

saravillfara sa...

Sök! Det verkar passa dig, om du vill kan du ange mig som referens, så går jag i god för dig och dina underbara bilder :)

Vicke sa...

Håller med det är dig de letar efter:)
Dessutom kan du lägga till din CV att du varit med i deras Family tidning;)

Anna sa...

Nämen alltså. Det där jobbet är i Älmhult. Lite långt bort skulle jag tro. Ville bara tala om att jag gillade rubriken. Fler såna tack. Fast i Stockholm. :-)

Cina sa...

Det skulle nog passa dig som hand i handske ;-),håller tummarna för att det snaaart dyker upp något lite närmare hemmet! Förresten,nu när jag till och med kommenterar flitigt och inte smygläser längre så hamnar du på länklistan, hoppas det är ok!

Anna sa...

Cina: Ja, det måste verkligen ske snart! Vad trevligt att hamna på din länklista. Har själv varit duktig och uppdaterat min lista. Där du är med numera ;-).

Pernilla sa...

Ja men gud vad läskigt.. Jag skrev ju det till dig häromdagen.. Att dom borde anställa dig som fotograf!! O_o
Perfekta jobbet liksom!! :D

Isabelle sa...

Förstår din frustration över att inte ha möjlighet att göra det du vill helst av allt. Jag har det precis likadant. Håller tummarna för att det löser sig på något sätt. Lycka till!

MrsMalinski sa...

Visst är det typiskt att alla bra jobb som är helt ämnade för en själv alltid är i andra städer än där man bor....grrr. Hallå Ikea ni vet ju var Anna bor så släng ut en ny annons. Själv tycker jag att alla bra jobb finns i Sthlm ;)

Anna sa...

Pernilla: :-) Nu var det inte direkt en fotograf de sökte... (vilket hade varit ännu mer intressant!!!) utan typ en som fixar och trixar med bilder till tryck och webb. En bildmänniska helt enkelt.

Isabelle: Så du är i samma sits? Ja, det är bara det att jag är så otålig med att få förverkliga detta. Vill att det ska ske nu! Och tills dess vill jag ha ett kreativt halvtidsjobb vid sidan om.
Lycka till med det du ska göra! :-)

Mrsmalinski: Eller hur! Jo, det stämmer nog att de flesta finns i Stockholm. Men då är det också en otrolig konkurrens om jobben. Borde kanske flytta till Älmhult...;-)

For the love of country sa...

Vilket kul jobb! Är det i Älmhult eller? SÖÖÖK!

saravillfara sa...

Tittar bara in, eftersom det kanske blir lite fullt upp för mig imorgon, för att säga grattis i förskott!!
*sång och dans*
Grattis, megamycket grattis på din högtidsdag Anna! Kram från mig :)

MrsMalinski sa...

GRATTIS på födelsedagen!!! Hoppas du får massvis med fina presenter ;) Stor kram till födelsedagsbarnet!

Zassi sa...

Kikar in och ser på andra kommentarer att du fyller år idag!!
Stort, stort GRATTIS!
Hipp, hipp HURRA, HURRA, HURRA, HURRA

Cina sa...

Grattis på födelsedagen, hoppas du har en riktigt bra dag :-)!