14 augusti 2006

*röja-röja*

Jag har ägnat eftermiddagen åt att stirra på röran som röjts ut ur arbetsrummet sedan det började renoveras. Den (röran, alltså) har legat i vardagsrummet på och runtomkring matsalsbordet väldigt länge med andra ord. Vilket har varit OK, eftersom det i alla fall syns att det pågår projekt här hemma.

Men allt har sin gräns.

Nu är mycket bortrensat och man kan se bordet igen. Fortfarande står det lådor med sladdar och andra fula saker på golvet. Men bara förvaringen fixas i ordning i arbetsrummet, kommer detta försvinna ur min åsyn.

Sköna Hem kom förresten idag, och jag måste erkänna att jag blir löjligt glad över att i den tidningen se saker som vi har och njuter av, exempelvis Pappelinamattan och Norm69-lampan.

Om man nu får vara glad i saker...:-)

***

5 kommentarer:

Vicke sa...

Visst känns det härligt efteråt när man rensat:) Klart man får vara glad i saker som man gillar!

Malin sa...

Klart man får vara glad i saker! Det brukar iaf jag vara! :) Hmm....känner igen det där. Hemma är det tokröra i flera rum. Har fortfarande inte riktigt fått iordning sedan vi flyttade. Tog mig en timme igår och röjde det värsta vid mitt hemmakontor. Nu kan jag gå in där utan att blunda iaf. Räcker att blunda för sambons hörna :)

Anneli sa...

Jag vet precis hur det känns!!
Jag ser verkligen fram emot att se ditt arbetsrum när det blir klart:) För du visar väl det hoppas jag?

Anna sa...

Vicke: Som en reningsprocess det här med att rensa och SLÄNGA.

Malin: Speciellt vid hemmakontor vill man ju ha det städat tycker jag. Men på nåt sätt blir det alltid rörigt. Därför kämpar jag för att förvaringen ska fungera tiptop i vårt nya arbetsrum. :-)

Anneli: You bet!

Anna sa...

Jaaa, det är klart man ska vara glad i sina älsklingssaker! Det är jättekul att se "sina" grejer i inredningstidningar tycker jag. :)