27 augusti 2006

Ingarö

Väl hemkommen från det fantastiska sommarboendet på Ingarö, som vi fick äran att bevista, gav jag mig i kast med bildmaterialet jag fått med mig därifrån. Det här är så kul.

Vi kom lagom till drinkarna som serverades vid ett av gästhusen med utsikt över stranden och boulebanan innan vi i samlad trupp vandrade upp till dukade kräftbord på huvudbyggnadens uteplats. Stämningen var hög som det brukar vara på sådana här tillställningar och vi njöt av färska, härliga kräftor som smälte i munnen...mmm....

Efteråt blev det dans på den stenbelagda uteplatsen, kantad av lavendelbuskar. Tror vi höll på till 05.00 och gick och la oss efter att vi fått nattamat.

C och jag fick herbret för oss själva för natten. Mysigt värre, men tur att ingen av oss är särskilt lång, för man kunde inte stå upprätt här :-)

(Foto: Anna. Klicka!)


***

12 kommentarer:

Vicke sa...

Vilka underbara foton från en underbar plats och tillställning. Du är så himla duktig på att fota alltid lika roligt att se dina bilder.
*KRAM*

Saga sa...

Tror du att man blir nå avis på dig? :)
Låter som en otroligt trevlig kväll, på ett otroligt fint sommarställe(?) med en massa otroligt goda kräftor. Och där, bland en massa andra gäster, satt en otroligt bra bloggare....vår Anna!!
Kram på dig!!

Annelli sa...

Men vaffa??? Vad har du för bekantskapskrets egentligen??
Själv åt jag en kebab i Tensta!

Anna sa...

Det var helt sanslöst vackert och rodnande frikostigt. Helt overkligt att en annan fick en liten insyn i lyxlivet... :-)

Anneli: HAHAHAHA! Kebab är gott! ;-)

Snäckan sa...

Vilken härlig helg och vilket ställe!

Anna sa...

Snäckan: Ett riktigt drömställe! :-)

Malin sa...

Ännu en trevlig bjudning du varit på. Detta ser ju otroligt trevligt och mysigt ut. Superfina bilder som vanligt! Nu blir jag riktigt sugen på kräftor. Tur att jag ska på kräftskiva på fredag, men då får vi ta med oss kräftorna själva ;)

Anna sa...

Malin: Ja, precis, det brukar man ju göra. Ta med sig kräftor själv! Det var otroligt generöst. :-O

Anonym sa...

Hej Anna,
Fina bilder, det var en kanonfest. Lycka till med fotograferandet. MVH Per

Anna sa...

Per: Visst var det! :-) Tackar!

saravillfara sa...

Ja, det kan jag lugnt säga, att någon liknande kräftskiva har jag då aldrig fått äran att bevista, ser helt fantastiskt ut! Kul att du bjuder på så många bilder, och som vanligt när det gäller dig - jättefina sådana!!

Anna sa...

Saravillfara: Bara kul att få bjuda! ;-) Och detsamma till dig om dina bilder!