13 juli 2006

Ont, det gör ont!

Gillar egentligen inte slöa dagar. Mår så mycket bättre när jag har en uppgift, som den häromdagen, måla ett rum, eller att åka och handla. Men idag känns det som om jag inte har något val än att slappa. Min kropp är nämligen helt söndertrasad efter brottningsmatchen med "Den lille" och fokuseringen på den stora tunga.

Vad jag än gör, sträcker mig efter ett glas med Grappo i mormors fina glas som jag fått ärva, eller vrider huvudet åt höger, smärtar det i mina stackars små muskler.

För de är tydligen små. Är jag så himla klen?

Och bilen har C tagit till jobbet. Så det blir till att sitta i en skön vilstol på altanen, med en god bok, ett låååångt sugrör till glaset på bordet och varva kapitlen med funderingar över lila motiv.

Det är ju lila idag enligt Colour week. Jag triggas över svåra uppdrag. Det får mig att öppna ögonen. För finns det något annat än blommor som är lila? Det måste finnas.

Återkommer i ärendet.

***

2 kommentarer:

Anneli sa...

Paus i halvlek,
jag kommer garanterat att ha ont i kroppen imorrn. STORstädning idag!!
Dvs ut med alla mattor, dammsuga, torka golv, putsa fönster, tvätta täcken.....puh...
Det var nödvändigt, jag lovar.
Visst är det hemskt när man inser att kroppen inte orkar...
Men är lila en så svår färg? Fick du inget blåmärke av lillen?
åter till städa, städa, städa...

Anna sa...

anneli: Otroligt, här sitter jag och kollar in mina blåmärken på insidan av låret, från Den lille, och tänker precis samma sak! Fast de hade börjat gulna redan...Men jag har ett uppslag, ska jobba vidare på det. Lycka till med skurandet!