23 juli 2006

Morgondopp

Tre veckor av fyra har gått utav min semester. Och inte har det blivit mycket av miljöombyte som jag längtat efter. Har ju mest fokuserat på renoveringen av arbetsrummet och väntat på att C ska börja sin semester. Visst har vi åkt och badat och visst har jag kommit iväg till stan för lite shopping. Men jag b-e-h-ö-v-e-r andas annan luft och vila mina ögon på nya träd.

Och nu ska det ske. Imorgon åker vi till Dalarna och lånar ett hus med sjötomt. På vägen dit kanske man kan stanna till och kika på antikbodarna? Bäst att ta med kontanter.

Yippiiiii!

***

4 kommentarer:

Anneli sa...

Nice!! Om stugan ligger i närheten av Långshyttan kan jag fråga min granne Eva var hennes specialantikhandlare ligger. Hon kommer alltid hem med de mest fantastiska saker därifrån till en kostnad av nästan nada!

Anna sa...

Anneli: Hm... Det här ligger strax utanför Borlänge. Åh, du får gärna fråga henne om det stället. Så kanske man kan få göra en utflykt dit...:-)

Anneli sa...

Hej du, jag fick inte tag i grannen....sorry. Hoppas du får fina nya träd att titta på i stugan. Sköt om dig! Kram

Anna sa...

Anneli: Vad synd. Men tack för att du försökte! Det ska bli himla skönt att få se på annan bark. Och det bästa är att sjön är typ sju meter från huset. Kram!