03 augusti 2007

Det gick bra!


(Foto: Anna Evenius)
Jag snubblade inte en enda gång, faktiskt. Måste bero på er, som så snällt höll era tummar. :-)
Hela veckan har jag suttit och bildbehandlat det gedigna materialet. Det rör sig om flera hundra bilder som jag går igenom, bearbetar och lägger in i rätt mapp -porträttmappen, cdmappen och dvdmappen. Tanken är att jag ska trixa till ett litet bildspel så småningom. Kanske får ni ta del av det senare, efter att jag fått brudparets medgivande.
Svårt var det att välja ut bilder till detta inlägg, då jag ännu inte visat bilderna för brudparet. Men dessa två kan i allafall få visa att jag var med redan tidigt på den stora dagen, då håret skulle lockas och sminket läggas.
Nästa vecka försvinner jag iväg på kurs. Så nu måste jag skynda mig att bli klar.
Trevlig helg!
***

10 kommentarer:

Hemmarikets Charlotte sa...

Självklart gick det bra! Du är ju grymt duktig. Hoppas du har haft det bra i sommar och att du kommer igång med ditt nya jobb bra. Kram

vildängel sa...

Vad kul att läsa att det gick bra för dig. Hoppas du får en givande och trevlig kursvecka :D

Anna sa...

Charlotte: Hej! Jo, jag är nöjd. Himla kul med bröllopsfotografering faktiskt... Sommaren har varit helt ok, men jag hoppas på lite förlängd sommar med vår veranda som snart är färdigbyggd. Hoppas allt är bra med dig! Vi hörs! Kram!

Anna sa...

Vildängel: Och så skriver du ett inlägg precis samtidigt som jag svarar Charlotte! :-) Tack, det blir säkert givande. Berättar med sen.

MrsMalinski sa...

Det visst jag väl!! ;) Kul med kurs, hoppas du får en intressant och givande vecka. Önskar dig även en trevlig helg! Kram

tina sa...

Vad kul att det gick bra och att du är nöjd!!! Härliga färger på bilderna i inlägget!!! Visst är det skönt när bygget lider mot sitt slut.... vi har premiärsuttit vårt altangolv nu och nu längtar man efter takdelen...så man slipper springa in och ut om det kommer regn...Ha det gott Anna!!
Kram

saravillfara sa...

Du är ju ett proffs - såklart att det gick bra! :)
Vilket tursamt brudpar, att ha dig som fotograf. Enda problemet lär bli att välja ut dom finaste bilderna, eftersom alla säkert är jättefina på sitt sätt.
Ha en fin helg Anna!

Bodil sa...

Tvekade aldrig en sekund att det INTE skulle gå bra. Du är grym. Jättefina bilder. Nu hoppas jag förstås på brudparets medgivande. Vill bara se mera.

PS! Kan du inte dela med dig av lite fototips här på bloggen till oss amatörer.

Vicke sa...

Visste väl jag med du är ju värsta proffset så klart det skulle bli superbra bilder!
Håller med Sara svårt för brudparet säker att lyckas välja bland alla jättebra bilder:)
Kram och ha en bra kurs!

Saga sa...

Det förstod vi väl såklart, att det skulle gå bra. Inte snubblar vår Anna inte, när hon skrider nog fram med sin kamera hon med... likt som bruden! :)
Jag gillar dina bilder, även om jag gärna sett en liten glutt av brudparet, och jag förstår att resten av bildmaterialet är "prima varor". De kan skratta sig lyckliga som hittade den bästa fotografen!

Kram på dig och lycka till på kursen!