14 december 2006

Hemma hos...oss! Del 2
Många ljus, gärna blockljus i alla dess former, sprider som bekant ett varmt och stämningsfullt sken. Här har Ester en egen fåtölj för sig själv (för vem vill sitta där bland allt hundhår?) och katten sin korg. Det finns ingen teve* i detta rum, utan tanken är att man ska kunna sitta (ligga) i den otroligt sköna soffan från MIO, lyssna på det sprakande ljudet från elden i kaminen eller umgås runt det ärvda ekbordet. Det där bordet fungerar även som pojkarnas läxbord faktiskt. Så ofta är det fyllt av engelskaglosor eller mattekluringar och ser allmänt rörigt ut. Men det är okej tycker jag. Visst trivs jag som fisken i vattnet när det är städat och fint, men jag har verkligen insett att det faktiskt måste synas att det bor och lever någon/några i huset.

*Fast jag har ordnat en fri yta på väggen, C. Ser du den? *blink*

(Foto: Anna Evenius)

***

7 kommentarer:

Anneli sa...

MEN GUD!!! Och du som sagt att du inte vågar släppa mig över tröskeln!!! Du har ju kanonfint hemma Anna!!!
Ett drömhem! Nu måste jag komma på livebesök!
riiinngg!!! -Det är dörrklockan!
-Hej, jag är här nu:)

Anna sa...

Anneli: Det ser bara fint ut för att jag ansträngt mig extra och plockat undan allt...plock... just i detta rum. Huset har en tendens att stöka till sig jämt och ständigt. Vet inte vad det beror på ;-)

Så om du vill komma (vilket vore hur trevligt som helst) så måste jag få chansen att städa innan. Inga spontanbesök, capitto? ;-)

Anneli sa...

:) Si!

ummagumma sa...

Herrejesus vad UNDERBART ni har det hemma hos er! Ser sådär härligt välkomnande ut. Nu fick jag massor av ny inspiration...

caroline sa...

vad fint ni har det

Anna sa...

Ummagumma: Men vad glad jag blir! Finns inget bättre betyg än att det är välkomnande. Tack!

Caroline: Tack!

CamillaB sa...

Jag håller med de övriga kommentarerna, du/ni har ett otroligt mysigt o tilltalande hem! Det är den där modernt/lantliga stilen jag själv försöker anamma, men det tar tid innan man hittar de små guldkornen som gör det lilla extra, ngt som du har lyckats med!!! God Jul o gott nytt år!