01 december 2006

En kasse från Cosas!


Nu äntligen får jag berätta om hur lycklig jag är som fick detta fotouppdrag från Anneli och Cosas. I morse när magasinet kom ut, var jag galet uppspelt. Att få se sina bilder i ett ursnyggt reportage (vilket proffs du är, Anneli!) tillsammans med Sara, Saga och Anna, för att inte nämna redaktören själv, är helt outstanding. Detta var så kul och så givande, att jag blivit än mer säker på att min inriktning inom foto kommer att vara hus och hem, miljö och atmosfär.

Men det är bäst att jag snart fixar en snyggare hemsida för mina bilder. Nu använder jag mig av Fotosidan.se och deras tjänster. Enkelt och bra, med svart bakgrund *gillar*, men nu känner jag mig triggad att göra en egen design för bildvisning. Men tills dess får http://anna.evenius.se/ duga.

Imorgon åker jag till Gunilla med en gåva, som tack för lånet av hennes hus. Vilket badrum!

Och TACK, återigen, Anneli som lät mig få chansen!

Trevlig helg, alla!

(Foto: Anna. Layout magasinet: Cosas)

***

15 kommentarer:

saravillfara sa...

Anna - du är ju värsta fotografproffset!!
Nog för att vi redan visste det, men nu blev det liksom ganska himla supertydligt!
Väldigt vackra bilder, hälsa Gunilla från oss också, vilken miljö!
Grattis till det otroligt fina reportaget (eller vad det kallas), om inte det här är värsta bästa avstampet till din framtida karriär, så vet inte jag. Ser fram emot att se fler av dina vackra bilder. Kram!!!

Johanna sa...

Jag kan bara hålla med Sara, du är ju jätteduktig!
Och vilket underbart hem Gunilla verkar ha.
Ha en riktigt trevlig helg!

Anneli sa...

Det är bra att du inser nu vad du ska satsa på!! Det har vi andra vetat länge nu. Kram på dig och Stort tack för din fantastiska insats med kassen:)

Anonym sa...

Måste bara säga att jag tycker dina foton är underbara!! Sedan var ju inte miljön helt tokig heller:-) LYCKA TILL med din fotografering!! Du har jag alla förutsättningar.
Hälsar L8

Vicke sa...

Håller med föregående talare du är värsta fotografproffset. Helt underbara foton. Grattis duktiga Anna så kul att hela Cosas var fyllt av duktiga bloggtjejer. Är så glad för er skull:) *kram*

Anonym sa...

Vet du Anna, jag blev jætteimponert over bildenen dine, dom var så utrolig fine. Så rolig at du var med i dette magasinet. Du er så flink : )

maloppa sa...

Otroligt imponerad över de vackra bilderna du tagit och Annelies förmåga att få till ett magasin som jag skulle vilja krypa in i. Gillar både dina bilder o det du skriver i din blogg, kommer tillbaks hit...

Anonym sa...

anna ! du är ju superduktig och det vet du ;=D hoppas du får en skön helg kramizzzzz

Saga sa...

Anna - du är så duktig fotograf att jag inte hittar de rätta orden. *mållös*
Det är en ära att få vara med i samma tidning som dig, och jag hoppas och tror att du snart når den toppnivån du är så värd, *vinkar hit alla foto- och mediamänniskor*, för en toppenfotograf är du ju redan!!
Kram på dig duktiga tjejen!!

Lantliv sa...

Jag instämmer i hyllningskören - dina bilder är helt underbara! Bästa väninnan hälsar "att det var som taget ur värsta inredninstidningen"! Hoppas det kan ge dig en välförtjänt knuff i karriären!

Sara sa...

Dina bilder i magasinet ser jättefina ut!

Anonym sa...

Vilket vackert inrednings reportage du gjort, super fina bilder. Lycka till med karriären du kommer inte ha några problem alls.

fialoppan sa...

Håller med alla andra!! Bilderna är så snygga!! Vilket otroligt kul uppdrag!

Malin sa...

Ujuj vilka snygga foton du tagit!!! Vilket kul uppdrag du fick och såå fint det blev!! Kanon!!

cleopethra sa...

Har missat detta, pga lite inaktivitet på bloggfronten den senaste tiden. Får genast kolla in det. Men om det är Du som fotat är jag redan övertygad om att det är suveränt!