02 november 2006

Spökfest på slottetJag vet, jag vet... Medan ni andra förmodligen har lämnat ämnet Halloween så är jag mitt i det. Har i stort sett haft detta spektakel going on, hela veckan, eftersom storebror förra lördagen skräcksminkades och gick på fest och i tisdags karvade jag ur en pumpa inför lillebrors fest här hemma på lördag! *pust*

Så trots en mängd snö som fallit och bildat ett vackert julkort av huset och trädgården, måste jag nu dekorera med allehanda smaklösa attiraljer här hemma ;-)...

Det hänger numera spindelväv över min Norm69-lampa *snyft* och pumpliknande pappersbollar över fönsterlamporna...

Svart tyg ska svepas över matsalsbordet och skrämmande lekar ska anordnas innan de åttaåriga monstren bankar på slottsdörren på lördag.

Mohahahaha...

***

9 kommentarer:

Anneli sa...

Jag är oerhört ambivalent till Halloween. Jag gillar verkligen att dekorera och pynta, men grejerna till Halloween är ju så jäkla fula! Är det bara vi som tycker det? I så fall får vi bilda klubb:)

saravillfara sa...

Vilken jättefin bild, Anna!
Och va glad dina barn ska vara som har dig till mamma. Mina barn skulle bergsäkert vilja byta och ha dig till helgmorsa i helgen, och ha sådär spökligt härligt, mysigt!
Fast allt kaoset här hemma, är ju iofs en ganska skrämmande syn...!!

StyggaLillaLoppan sa...

anneli: jag tycker pumpor är sååå fina...man behöver ju inte ha en massa skelett dinglandes bara för att det är halloween ;=) och jag ska erkänna att vi har en pumpa och den fryser häcken av sig på verandan.
anna: jag fick avsmak av kalas av sista kalaset...ville strypa barnen till slut ;=( och jag har inte dåligt samvete för det...

Vicke sa...

Det låter som att det kommer att bli en hejdundrande spökfest på slottet. Härligt! Dina barn är säkert superglada över sin morsa:)

Anneli sa...

Styggalillaloppan: Jag tycker också att pumpor är fina! - Men resten!!!

cleo sa...

Det där var ju fräckt. Jag gillar de där minipumporna som ser ut som om de har spetälska. :-) Jag är också ambivalent till Halloween, gillar inte allt smaklöst, men en pumpa här och var går ju bra. Och jag ÄLSKAR spökfester!, Såååå kul! :-) Och barnen gillar det också. Lillebror blir säkert helnöjd. Önskar jag kunde fått vara med, det är så kul med allt kusligt! Vi hade piratfest i somras, det var också kul!

Anna sa...

Anneli: Visst är det fult! Men a mother gotta do what a mother gotta do. Lovade ju detta i ett svagt ögonblick i somras. Och då måste jag löpa hela linan ut. Hade med all säkerhet inte hållit på så här om jag inte hade några barn.

Or would I?;-)

Sara: Det är bara att gilla läget, spöka ut huset och sig själv, fixa kolsyreis och spela ylande vargar på cd-spelaren. Blir säkert kul. :-)

Loppan: Vår pumpa (på bilden) är väldigt nära förruttnelse, så nu är även den förpassad till den snöiga verandan :-).

Vicke: Det kan du ge dig på. Det här kan man ju inte göra halvdant. Hela kitet, med spökmusik, kolsyreis, häxhår och häxnäsa...:-)

Cleo: Spökfester kan inte bli annat än smaklösa. Men det ska bli kul, hoppas jag!

Vildangel sa...

Ohh vad läckert, supersnygg bild. jag brukar göra till det lite halloween men det har liksom inte blivit av i år.Tur att andra bjuder på sina halloweengrejer. :-)
//V

Snäckan sa...

Mohahah tebax på dig! Det kommer säkerligen bli en toppenfest för de åttaåriga monstren ;-) Trevlig helg på dig!