25 oktober 2006

Reflektioner


Igår besökte vi IKEA för att kolla lite på bänkskivor till arbetsrummet/studion. Tyvärr insåg vi ganska snabbt att IKEAs laminatskivor ser alldeles för tråkiga ut. Dem kan man ju inte sätta upp i vårat superduperballaochjättekonstigaarbetsrum. Här måste man ju tänka till, och kanske såga till, eller om man kanske hittar något annat spännande material som passar in.

Så något sådant kom vi alltså inte hem med från detta varuhus. Däremot blev det förstås en massa annat krafs som man absolut behöver, såsom värmeljus, glödlampor, toaborste, julpapper, två krukväxter, yadayada... *gäsp* ganska så tråkiga saker faktiskt, men man kan ju inte gå ut från IKEA utan att ha köpt någonting! Eller?

Det fanns dock en sak som fångade mitt intresse, och det var på julpyntsavdelningen. Nämligen vackra prismor i tre-pack. Jag köpte två. De fascinerar mig och har alltid gjort det, precis på samma sätt som sådana där snökulor man skakar på, ni vet...

(Foto: Anna)

***

9 kommentarer:

Vicke sa...

Är sugen på att byta bänksiva i köket och jag tycker de i Virrvarr mönstret är så snygga.
Prismor är bra att ha hemma enligt Feng Shui:)

Anna sa...

Vicke: Ja! Virrvarr är fint! Bra idé! :-)

Anna sa...

Prismor är vackra! Lycka till med företagandet, kommer gå toppen! Du är kanonduktig! Kramar. :)

Anneli sa...

Laminat suger!!! Köp en riktig limträskiva istället. Bauhaus (av alla ställen) har ett stort utbud på bänkskivor i allehanda träslag.
Fast jag måste ge Vicke rätt i att just mönstret Virrvarr är kanonsnyggt
-fastän det är på laminat:)

cleopethra sa...

Ja, jag gillar också prismorna. Funderar på att köpa röda. :-)

Saga sa...

Prisomr ja... jag som inte har tyckt om kristallampor, och nu tindrar mina ögon varje gång jag ser en. Fortfarande passar de inte i mitt hem, men fasen också, jag vill ha en hel drös med prismor ändå :)
Vi har virrvarr i köket, mörkgrå med ekkant, och i vårt arbetsrum blir det samma, fast ljusgrå med björkkant. Jag bara älskar det mönstret, men så är det också enda laminatskivan jag kan tänka mig...
Lycka till, du har så god smak så det blir bra till slut!
Torsdagskram.

Anna sa...

Anna: Åh, tack! Kram tillbaka!

Anneli: Du är den andra som nämnt Bauhaus för mig, när det gäller bänkskivor, så man ska kanske ta sig en titt. Tack för tipset!

Cleo: Var har du sett röda nånstans?

Saga: Kristallkronor är inget för oss heller, men prismor lite varstans i huset är vackert.
Åh, har du Virrvarr. Hm, alltså, jag måste verkligen snacka med maken nu.

Bra smak får jag om inte annat från dig och alla andra inredningsgalningar här på bloggen ;-) Kram!

Johanna sa...

supersöta prismor, och jag håller med Anneli, åk till bauhaus, de har jättefina bänkskivor i allehanda material till helt ok priser

Anna sa...

Johanna: Visst är de!

Då får det bli Bauhaus. Tack! :-)