01 oktober 2006

Aliki BeachJag säger bara Åh, åh, åh, åh...Åh!

Och Wow.

Det här stället var bara helt fantastiskt vackert. Ser ni hur grönt det är? Thassos är en grön ö. Jag åker gärna hit igen. Då ska jag bo här.

Vi har haft det så skönt denna vecka. Riktigt umgåtts med varandra och samlat på oss en massa fina minnen som vi kan leva på under den mörka årstiden som kommer.

Det här är nog sista inlägget om Thassos (finns ju fler om du scrollar neråt). Dock finns det en risk att jag måste berätta om föremålet som min man håller i på bilden i mitten. Men det får komma under veckan. Nåt måste ni ju ha att se fram emot ;-)

Nu måste jag skriva klart frågorna till frågesporten vi ska ha på Filips fest ikväll.

(Foto: Anna. Klicka!)

***

17 kommentarer:

StyggaLillaLoppan sa...

Jag vill också känna sand under föttera och dricka sliskiga drinkar och njuta med min familj....ni ser ut att haft en super härlig vecka....

cleo sa...

Vilka fina bilder. Ni verkar ha haft det underbart. Jag älskar Grekland. På sonens Harry Potter party hade jag Harry Potter frågesport. I ena laget var dock en HP-fantast som kunde ALLA frågor, så de i det andra laget blev lite sura... :-) Men frågesport är kul! Komma ihåg saker på en bricka-leken tycker de fortfarande är kul.

Anna sa...

styggalillaloppan: Åh, det var hur mysigt som helst. Skönt att få umgås med familjen utan att ha en massa måsten runt omkring.

Cleo: Justja! Den leken! Hade jag glömt bort. Hm...

saravillfara sa...

Mmm, myser efter att ha sett dina fina bilder :).
Man förstår med lätthet att ni haft en underbar vecka - avkoppling på lyxnivå. Och som du säger, man umgås med varandra på ett helt annat sätt en sådan här vecka, visst är det härligt!
Superfina bilder, vad kul att vi fick hänga med på ett hörn ;).

Julie sa...

Så masse flotte bilder. Ser kjempefint ut på Thassos. Godt å høre at dere har hatt en fin tur. Lycke til med festen : )

Pernilla sa...

Thassos ser riktigt trevligt ut! Men å andra sidan, jag har inte besökt någon grekisk ö som jag inte gillat! Men de där riktigt gröna öarna, de är lite speciella tycker jag. Fina foton! /P. -

LoX sa...

Vilka härliga semsterbilder!

Välkommen tillbaka. :-)

Anneli sa...

Nu kommer du för alltid att ha ett smeknamn i mitt huvud: Annafrodite hehehe....
har kollat in alla inlägg om er resa och jag kan bara konstatera att ni haft det mycket bra:)
Jag håller med dig om att det är bra att åka off season, även om vädret är lite skakigt. Jag har så jädrans svårt för att trängas med svettiga turister. Jag vill ÄGA! Precis som du och din familj gjort nu:) Gud vad glad jag är för din skull. Och jag behöver väl inte ens nämna bilderna, eller hur? Fällde du upp nåt paraply? Puss!

Vicke sa...

Vilka härliga bilder som visar vilken underbar vecka ni verkar ha haft. Härligt att få koppla av på det sättet tillsammans hela familjen. Kul att vi fick hänga med på ett hörn:)

Mollys Hus sa...

Funderade faktiskt på Thassos men valde Karpathos! Nackdelen med den ön var att det var ganska dyrt, hur var det på Thassos?

Malin sa...

Äntligen får vi se lite bilder och vara med på ett litet hörn. Tack för det! Ser verkligen ut som ni haft en skön vecka! Visst är det skönt att slippa alla turister som trängs överallt? Nackdelen är väl iof att vädret kan vara en aning ostabilare, annars är det klockrent att åka så här års. Jag drar imorgon jag ;)

Anna sa...

Sara: Tänk om man jämt fick umgås på det här sättet.

Självklart ska mina bloggvänner hänga med på resan! ;-)

Julie, Pernilla, Lox, Vicke, Malin: Thassos är en helt underbar liten ö. Här trivdes vi.:-)

Anneli: Tänk att jag till slut fick ett smeknamn! Bra uttryck, vi ägde faktiskt. ;-) Paraply? Eeeh....Jo, ja, kolla in de där tre drinkarna på en av bilderna. Beställde den gulröda till dig! :-))

Molly: Säkert lika dyrt. Grekland är inte lika billigt som förr inte...:-(

mams sa...

Tack för att vi fick "följa" med er via bilder! Lite sur att jag dock för att du plockade ur mig ur din väska i passkontrollen;-)

Kram Mams

Anna sa...

Mams: Jag försökte verkligen, men de förbjöd mig att ta med mig mer än 20 kg... ;-)

mams sa...

:-O 20kg!!!! Då spelar det ju ingen roll om jag är gravid eller inte nästa gång...Får aldrig åka med i din väska helt enkelt:-(


;-)
Kram!

Saga sa...

ANNA!! Du är ju hemma igen, och jag missade att ta emot dig... hur är det möjligt!? Som jag har saknat dina inlägg:)
Jag är så glad att du är tillbaka, och vad jag förstår av dina inlägg så har ni haft en superskön semesterresa (inget avund här inte:) tillsammans. Många fina, och talande, bilder!
Vet du, nu måste jag bara avslöja... min son är lika gamal som din och bär samma namn :)
Kram på dig *kramar om dig ordentligt... nästan lite för hårt*

Anna sa...

Saga: Haha, tack för ditt glada välkomnande! Och för kramen. vad roligt att vi har samma namn på sönerna.:-)