05 september 2006

Höst i vårt kök


Det är väldigt lätt egentligen att förändra ett rum så att en ny årstid får dominera. Föll pladask för dessa löpare som jag köpt på Village. Tillsammans med chockrosa aster blev effekten rätt bra, tycker jag.

Blev inspirerad att visa upp mina inköp då Cleopethra bloggar om dörrmattor i samma mönster. En sådan måste ju bara få ligga fint innanför dörren i vår hall!

(Foto: Anna)

15 kommentarer:

saravillfara sa...

Vilken lurig rubrik - tänkte att du kanske sällat dig till skaran som visar interiörbilder hemifrån. Men det var inte så mycket av köket som syntes. Men det jag såg gillade jag. Vad fint, och vilka härliga färger!!
Och så gillade jag din snygga ram runt fotona, skulle du bli purken på mig om jag någon gång provar göra liknande? Du får bli mallig och tänka att jag har dig som värsta förebilden istället ;).

Anna sa...

Sara: Nu ska jag avslöja en sak... Det är när du ser detaljbilder och närbilder hemifrån mig som man ska ana ugglor i mossen. Förmodligen betyder det att jag inte tycker rummet är tillräckligt fint för att visas upp. När man jämför med dig och flera andra ligger man ju i lä. Men det jobbas på. *fortsätter rolla färg på väggen och drömmer vidare om köksbordet jag vill haaa...*

Anna sa...

Sara:... glömde visst... Jomenvisst får du göra liknande ramar! *mallig* ;-)

Malin sa...

Snyggt mönster och snygga färger! Vad sugen man blir på att köpa nya tyger, kuddar m.m. till hösten. Hur ska det gå, jag som bestämt att det ska vara köpstopp nu ett tag framöver eftersom vi snart ska åka till Italien. Varför är man inte gjord av pengar? ;)

Malin sa...

Snyggt mönster och snygga färger! Vad sugen man blir på att köpa en massa nya tyger, kuddar m.m. till hösten. Jag som satt köpförbud för mig själv nu ett tag framöver så jag ska ha råd att åka till Italien. Varför är man inte gjord av pengar? ;)

Malin sa...

haha....nu fick du två nästan likadana inlägg fast bara nästan. Första försvann (trodde jag).

Anna sa...

Malin: Jo, jag vet precis, ska ju också åka utomlands snart *iiiih*
När är det ni åker? Och var i Italien blir det?

LoX sa...

Jag är stum: vilken duktig fotograf du är!

Och givetvis så trodde jag att det var Victoria i inlägget nedan.

Mams sa...

Fint! I morgon har nämligen jag bestämt mig för att ÄNTLIGEN införskaffa en sak till vårat köksbord. Jag har nu velat länge. Dels har "den" varit slut i butiken eller så har jag blivit snål när jag väl stod där med "den" i handen...Men i morgon är det alltså dax, så håll utkik i min blogg så kanske jag lägger ut en bild...inte lika fina som dina bilder då, men du ska nog se vad det är i alla fall;-)

Kram Mams

Nilla sa...

Vad fint! Jag gillar Village, de brukar ha mycket fint där.

Vicke sa...

Village har så mycket fint och din duk var sååå fin, härligt mönster och höstfärger:)

Snäckan sa...

Jättefint och så där lagom höstigt i färgerna!

StyggaLillaLoppan sa...

tjusigt anna. gillar färgerna skarpt.

Anna sa...

lox: Tack! :-) Ja, hon är kanske lite lik V från sidan...Hm.

Mams: Spännande, vad kan det vara? Kommer jag bli avis?

Nilla: Tänk att man inte kan låta bli att slinka in på Village när man är i närheten. Mina barn blir galna och försöker dra bort mig därifrån ;-)

Vicke: Ja, visst är tyget fint! Det är egentligen två löpare som ligger tvärs över bordet.

Snäckan och Loppan: Jag är helnöjd! Tillsammans med väggarna som är i två capuccinonyanser, blev det superfint.

Pethra sa...

Ja, vad fint! Såg sådana aster i blomsterbutiken igår och ska köpa lite senare. Jag gillar också löparna, jättefint med löven. Tack för kommentaren. :-)

//Pethra