20 juli 2006

Vilken färg var det nu?


Vissa dagar är lite beige. Lite grå som golvet jag målat idag. Första strykningen. Det blir nog fint. Men jag känner mig lite blå...Tur jag har lillebror som muntrar upp mig.

***

7 kommentarer:

Anneli sa...

Men, gumman...kan jag göra något för din färgpalett?

Min dag kommer nog att bli grön, ska åka med väninnan till Hannas trädgård i eftermiddag och om jag känner oss två rätt kommer vi ha bilen full med plantor som vi impulsköpt och inte har en aning om var vi ska sätta:)

Anna sa...

anneli: Vad mysigt det där lät! Hm, min medicin är nog att åka och shoppa. Ska allt bege mig in till Stora Staden idag. Så får vi se om färgen förändras. Ha en underbar dag.

StyggaLillaLoppan sa...

Anna ! Var du inne i city? köpte du nåt göj? jag har bara hängt i trädgården med mina brorsbarn....ljuvliga 1 åringar samt deras ljuvliga storasyster (2 år). Man har glömt av att man är sysselsatt hela tiden med toddlers...man har händerna fulla liksom...nu har dem pipit iväg och jag ska slänga mig på soffan med en påse snask....

Anna sa...

styggalillaloppan: Yes! Jag shoppade faktiskt! Sånt gör susen för beiga själar. :-)

1- och 2-åringar är verkligen ljuvliga. Men det är som sagt skönt att få slänga sig på soffan när de har åkt hem...*pust* Så skönt med stora barn..:-)

Anneli sa...

Trevlig helg på dig stumpan!

Anna sa...

anneli: Tack, detsamma! :-)

Saga sa...

Du tar sååå fina bilder!!