09 juli 2006

Najs

Ah... En vecka har gått på min semester och först nu börjar jag landa. Förra veckan hade jag en sorts oro i kroppen, eller en stress... Tyckte att fyra veckor var alldeles för kort. Hur skulle jag hinna med att njuta?

Nu har jag en sorts lunk, där jag softar på altanen med en bok, går soliga morgonpromenader med Ester, åker och badar med sönerna. Gör en smarrig potatissallad på gårdagens kokta färskpotatis, tar ett glas vin på kvällskvisten.

Vi vet ännu inte riktigt vad vi ska hitta på under semestern, men vi vet att snart rullar arbetsrumsprojektet igång (jag hyr en golvslip på tisdag!) samt bygget av en veranda!

Vår dröm den här sommaren, är att kunna sitta under tak och äta middag. Just nu har vi det så här, där kastvindarna tar tag i dukar och parasoll... Runt hörnet av huset, bakom lillebror ska det alltså byggas ut. En rejäl yta med tak! Blir detta färdigt i år, ska jag se till att ha en hejdundrandes kräftskiva!

***

7 kommentarer:

Anneli sa...

Hej Svejs!
Det kommer att bli underbart med tak!!
Det är jätteskönt att kunna lämna saker kvar ute även om det kommer en skur, och ibland är det ju varmt och skönt fastän det regnar och då kan man sitta ute:) Vi har inget tak, vi har löst det hela med ett stort segel. Funkar finfint!
Du, jag vill inte snoka, men har Fideli kommit hem?

Anna sa...

Anneli: Ja, om man tittar ut nu, så är alla dynor, kuddar, filtar, dukar, som vi glömt ute, genomblött. Suck. Ska bli så skönt med tak. Det är verkligen jättesnyggt med segel som solskydd. Funkar det mot regn också?

Fideli har tyvärr inte kommit tillbaka... :-(

Anneli sa...

Mitt i natten, ut och börja plocka in grejer vi spritt ut i trädgården. Hade jag missat en regnväderprognos eller?

Segel håller rätt bra mot regn. Det är klart om det regnar oavbrutet i flera dagar börjar det sippra igenom lite, men ett normalregn klarar det. Det jag gillar mest är ljuset som blir under ett vitt segel. Ljust, men behagligt för ögonen.

Usch jag blir så ledsen för din Fideli, jag hade en katt som hette Findus, han försvann och kom aldrig tillbaka. Det jobbigaste var att aldrig få veta vad som hände..
hur länge har hon varit borta nu?

Anna sa...

Anneli: Ja, det blir väl en månad nu? Drygt. Du har rätt i att det är jobbigt att inte veta...När kan man sörja liksom? Hoppas ju fortfarande, men börjar inse fakta.

Anneli sa...

Ja, du.. Jag hoppades nog i dryga halvåret... men jag tror nog att du ska försöka tänka i banorna att hon kanske inte kommer tillbaka, påbörja ett avslut och försöka tänka på att hon inte kommer tillbaka. Låter kanske hårt, men av egen erfarenhet så vet jag att det inte blir bättre av att dra ut på det hela.
Jag hoppas inte jag strör salt i såren nu... Kram på dig!

Anna sa...

Anneli: Ingen fara...Du har ju rätt i det du säger. Vi har väl just nu bara en katt och en hund helt enkelt. Hm.

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫