01 april 2006

Första kvällenNågra axplock från vad vi sysslade med en
lördagkväll...Kvällen avslutades med ett nyköpt sällskapsspel "Pirater och skatter". Ett nytt spel är ett nytt spel, och det krävs att man läser bruksanvisningen noggrant, vilket tar tid... Lillebror blev trött och vi körde "Fia UTAN knuff-varianten" (fattar ni?) med honom, allt för att undvika tårar över förlorade silvermynt...Men det var absolut en mycket trevlig kväll. Många gapflabb blev det. Jag lever ihop med tre komiker.

8 kommentarer:

Malin sa...

Spel är kul.. Vi har spelat Så det kan låta här hemma med goda vänner!!

Anna sa...

Stod och kollade om jag skulle köpa det spelet faktiskt...Men fick för mig att mina killar är för unga? 7 och 9.

StyggaLillaLoppan sa...

pussel gillar jag...vad säger gossarna dina ? om detta vad?

crrly sa...

Du tar ju helt fantastiska bilder ju! :)
Hmm. Jag fick också en sån där kamera nyss. Such a waste med en fotograf som jag!!! :p Måste lära mig den men är så totalblåst när det gäller teknik...

Malin sa...

JO vi var vuxna som spelade det. Min äldsta är 17 och kunde inte men för vuxna är det kul. Med barnen spelar vi oftast True or false eller kortspel typ UNO

Anna sa...

malin: *åker genast och köper True or false* ;) Tack för tipset!

Anna sa...

crrly: Vad kul att du gillar bilderna! Jag tycker du ska fota mycket med din kamera. Det fina med en digital systemkamera är ju att du ser vad du kan förbättra på en gång.

Anna sa...

styggalillaloppan: Vi hade jättetrevligt ihop igår kväll så de har inget att klaga på än så länge. Vi får se hur det går i veckan. :)